Logo Realitatea.md

Vasnețov, Ioniță, Hogan... Primarul Ion Ceban a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău

15 Noiembrie 2019, 18:34 // Actualitate

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a avut azi o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Asta după ce anterior, noul primar al Chișinăului s-a văzut mai întâi cu ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, iar apoi și cu cel al României, Daniel Ioniță.

foto: facebook.com/i.ceban

„Astăzi am avut o întrevedere cu Excelența Sa, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.
I-am mulțumit pentru felicitări și am comunicat despre prioritățile pentru prima perioadă de aflare a mea în funcția de edil al capitalei, cât și despre obiectivele mandatului meu. Am convenit să construim o platformă de comunicare permanentă”, a scris Ion Ceban despre întrevedere pe pagina sa de Facebook.

Fiind întrebat imediat după ședința Consiliului Municipal Chișinău despre mașina ambasadorului american care a fost văzută în curtea Primăriei, Ion Ceban a confirmat că a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA la care au discutat despre eventuale proiecte comune. 

„Ne întâlnim cu toată lumea. Acum este în așteptare domnul ambasador al Azerbaidjanului. Săptămâna viitoare avem mai multe întâlniri în acest sens. Stabilim parteneriate, discutăm cu oamenii, vedem cine poate să ajute Chișinăul”, a menționat atunci noul primar al Capitalei.

Foto: facebook.com/i.ceban

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5315 0.6363%
USD USD 17.0715 -0.3275%
RUB RUB 0.2405 -0.4965%
RON RON 4.0321 0.6314%
UAH UAH 0.6291 -0.4589%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile