Logo Realitatea.md

Veronica Herța confirmă demisia de la Apă-Canal Chișinău: „Nu m-am ținut niciodată de funcții”

22 Mai 2018, 14:25 // Actualitate

Veronica Herța confirmă informația despre plecarea ei din funcția de directoare a întreprinderii Apă-Canal Chișinău. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare aceasta susține că Adunarea Generală a ACC i-a acceptat cererea de demisie. 

Public anunţ că, astăzi de către Adunarea Generală a fost acceptată cererea de demisie din poziţia de director general. Eu nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de artificial de boală, cum fac alții, nu am de gând să mă duc. Mă dau la o parte... Mă bucur că am reuşit să readuc la viaţă întreprinderea şi proiectul, mă bucur că am reuşit să facem o echipă, mă bucur că am reuşit să lansăm mai multe proiecte pentru asigurarea unui serviciu mai calitativ consumatorilor, mă bucur că am readus speranţa în ochii angajaţilor… Sunt cu conştiinţa curată că în toată activitatea mea din cadrul Primăriei mun. Chişinău şi din poziţia director general la Apă-Canal, mi-am dăruit toată puterea şi priceperea pentru a asigura o dezvoltare durabilă în interesul consumatorilor dar şi angajaţilor”, a scris Veronica Herța. 

Amintim că, Realitatea.md a scris anterior despre faptul că Veronica Herța pleacă din funcția de directoare a întreprinderii Apă-Canal Chișinău și că noul șef al Societății pe Acțiuni ar putea fi fostul director al Fabricii de Sticlă din Chișinău, Valeriu Meșca.

De rând cu Veronica Herța, de la conducerea ACC ar putea pleca și Victor Croitoru, directorul tehnic al întreprinderii, și Ion Burdilă, directorul economic al ACC. Informația nu e confirmată oficial deocamdată. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile