Logo Realitatea.md

Viața incredibilă a lui Kobe Bryant, legendarul jucător de baschet, mort în urma unui accident de elicopter

27 Ianuarie 2020, 08:18 // SPORT
  • Legendarul jucător de baschet NBA, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani a murit duminică, 26 ianuarie 2020, într-un tragic accident de elicopter în Cabasas, California. În total, nouă persoane și-au pierdut viața, inclusiv fiica sa de 13 ani, Gianna. Numele celorlalte victime nu au fost făcute publice de către oamenii legii.

Soția lui Bryant, Vanessa, și alți trei copii ai cuplului: Bianka, Natalia și Capri, au rămas în viață. Nu se aflau în elicopter cu Bryant și Gianna.

Kobe Bryant este cunoscut pentru activitatea și munca sa impresionantă în domeniul sportului, în special pentru devotamentul în baschet. Totodată, și pentru că a găsit timp să se bucure de viață. El deoseori zbura de la o destinație la alta cu elicopterul.

Legenda NBA se numără printre cele 9 victime care și-au piedut viața, când elicopterul în care se aflau s-a ciocnit de o coastă de munte. Preliminar, se cunoaște doar că a avut loc un incendiu, după care aerovehiculul a început să se învârtească.

Cauza tragicului accident se stabilește în prezent.

Bussiness Insider a descris istoria vieții incredibile a lui Bryant - cel mai bine plătit și „cel mai electric” jucător din NBA. Pe lângă pasiunea sa față de case frumoase și mașini exclusive, precum cele din colecția „Black Mamba”, starul a investit într-o serie de proiecte din domeniul tehnologiei, sportului, divertismentului. Și chiar a câștigat un Oscar.

El a mers la liceu în una dintre suburbiile din Philadelphia, dar a crescut în Italia. Tatăl său, Joe, a jucat și el în NBA câțiva ani, înainte ca familia să se transfere cu traiul în Italia, pentru ca el să poată juca în liga italiană de baschet.

Perioada trăită în Italia probabil i-a și creat pasiunea lui Bryant pentru mașini luxoase. Este vestită ieșirea sa, când a intrat într-un dealership Ferrari și a scris un cec de 329 mii de dolari un automobil marca Italia 458.

Bryant a deținut trei case estimate în 2012 la suma de 18,8 milioane de dolari. Toate-s amplasate în Orange County, California, la o distanță lungă de drum de fostul său loc de muncă, la Staples Center.

  • O casă a fost vândută în 2015 cu 6,1 milioane de dolari.

Legenda NBA a avut un elicopter pe care-l utiliza pentru a încerca diverse manevre, pe teritoriul casei. 

Istoria integrală poate fi citită în varianta originală aici.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.1865 0.4602%
USD USD 17.7719 0.7357%
RUB RUB 0.2786 0.7231%
RON RON 4.0068 0.3330%
UAH UAH 0.7293 0.8435%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

23 ian, 18:23 //

foto: facebook.com/dodon.igor1 Dodon se laudă pe Facebook cum îi strânge mâna vicepreședintelui SUA. Putin a trecut pe lângă el fără să i-o dea

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”