Logo Realitatea.md

Victoriabank investește în tehnologii. Vezi aplicația care îți oferă posibilitatea să te loghezi prin Face ID – simplu, rapid și securizat

10 August 2018, 12:02 // Economie

Aplicația mobilă de internet banking by Victoriabank devine și mai accesibilă pentru toți clienții deținători de smartphone Apple. Acum, dacă actualizezi sau descarci VictoriaMobile pe iPhone ai posibilitatea să te loghezi prin Face ID – simplu, rapid și securizat. 

După introducerea opțiunii Touch ID (fingerprint access), o nouă etapă este disponibilă fără a memoriza coduri și a gestiona toate conturile de card direct din mobil. Echipa de profesioniști ai primei bănci comerciale din Moldova îmbunătățește posibilitățile operaționale pentru comoditatea clienților săi.

VictoriaMobile oferă securizarea conturilor de card: stabilește și gestionează singur limitele tranzacționale oriunde te-ai afla în lume: decide când, câte și în ce valoare vor fi sumele debitate de tine sau de apropiații tăi.

Nu mai e nevoie să stai la ghișeu pentru plăți sau transferuri către furnizori de servicii, operatori de telefonie mobilă, internet, cablu TV și alte utilități, inclusiv facturile cu date de contor pentru gaz, apă, etc.

Achiți serviciile publice incluse în serviciul guvernamental de plăți electronice MPay: taxa pentru grădinițe, amenzi ale poliției, servicii de stare civilă, etc. Efectuezi transferuri de bani între carduri și conturile de card proprii sau străine, atât în Moldova, cât și în alte state ale lumii. 

Reamintim că, datorită tehnologiei contactless, atât cardurile Visa, cât și cele Mastercard, pot fi utilizate prin aplicația VictoriaPay – achitările directe doar cu mobilul. 

Descarcă acum gratuit aplicația VictoriaMobile de pe AppStore sau Google Play!

(P) 

Citeste tot despre: FaceID, Victoriabank, VictoriaMobile
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4419 0.0000%
USD USD 17.1324 0.0000%
RUB RUB 0.2616 0.0000%
RON RON 4.0880 0.0000%
UAH UAH 0.6344 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile