Logo Realitatea.md

Victoriabank investește în tehnologii. Vezi aplicația care îți oferă posibilitatea să te loghezi prin Face ID – simplu, rapid și securizat

10 August 2018, 12:02 // Economie

Aplicația mobilă de internet banking by Victoriabank devine și mai accesibilă pentru toți clienții deținători de smartphone Apple. Acum, dacă actualizezi sau descarci VictoriaMobile pe iPhone ai posibilitatea să te loghezi prin Face ID – simplu, rapid și securizat. 

După introducerea opțiunii Touch ID (fingerprint access), o nouă etapă este disponibilă fără a memoriza coduri și a gestiona toate conturile de card direct din mobil. Echipa de profesioniști ai primei bănci comerciale din Moldova îmbunătățește posibilitățile operaționale pentru comoditatea clienților săi.

VictoriaMobile oferă securizarea conturilor de card: stabilește și gestionează singur limitele tranzacționale oriunde te-ai afla în lume: decide când, câte și în ce valoare vor fi sumele debitate de tine sau de apropiații tăi.

Nu mai e nevoie să stai la ghișeu pentru plăți sau transferuri către furnizori de servicii, operatori de telefonie mobilă, internet, cablu TV și alte utilități, inclusiv facturile cu date de contor pentru gaz, apă, etc.

Achiți serviciile publice incluse în serviciul guvernamental de plăți electronice MPay: taxa pentru grădinițe, amenzi ale poliției, servicii de stare civilă, etc. Efectuezi transferuri de bani între carduri și conturile de card proprii sau străine, atât în Moldova, cât și în alte state ale lumii. 

Reamintim că, datorită tehnologiei contactless, atât cardurile Visa, cât și cele Mastercard, pot fi utilizate prin aplicația VictoriaPay – achitările directe doar cu mobilul. 

Descarcă acum gratuit aplicația VictoriaMobile de pe AppStore sau Google Play!

(P) 

Citeste tot despre: FaceID, Victoriabank, VictoriaMobile
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 18.9987 0.4664%
USD USD 16.6839 0.2723%
RUB RUB 0.2474 -0.3223%
RON RON 4.0796 0.5422%
UAH UAH 0.6009 0.3339%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
30 iul, 17:46 //

UPDATE: CNA și PA au găsit noi sume colosale, pe lângă cele din birou, acasă la șeful de secție de la CRDM reținut în dosarul „tomografiei” (FOTO)

02 aug, 13:38 //

Jucării, fotografii 18+, prezervative! Ce au găsit acasă la avocatul din Chișinău învinuit de trafic de copii (VIDEO)

07 aug, 07:01 //

Foto: captura video (video) Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, filmată în timp ce agresează cu mătura un jurnalist ”Radio Orhei”

31 iul, 14:50 //

Foto: zdg.md Milioane de lei în birou și la bancă, dar... Casa modestă în care locuiește medicul șef din dosarul „tomografiei” (FOTO)

08 aug, 11:12 //

Grupare criminală, dirijată de un fost angajat al poliției, deconspirată. PCCOCS și INI au oferit detalii „din culise” (VIDEO)

26 iul, 11:30 //

Foto simbol: anta.gov.md UPDATE: Descinderi matinale PA+CNA, prin Chișinău: În total, pe dosar, sunt 10 persoane bănuite. DETALII!

26 iul, 08:08 //

Jizdan, la cros cu noaptea-n cap! Ministrul de Interne a dat live pe Facebook de pe terenul de sport (VIDEO)

01 aug, 15:14 //

Filip vrea ”capul” șefilor de la PTF și Vama Leușeni: Decizia, luată în urma unor vizite inopinate (VIDEO)

30 iul, 13:53 //

Foto: Facebook/Igor Dodon Ce a răspuns Dodon când a fost întrebat de unde a luat bani pentru monumentul instalat în Rusia, în semn de prietenie dintre Petru I și Dimitrie Cantemir (FOTO)

31 iul, 10:07 //

Interceptările AUDIO dintre doi suspecți din dosarul „Tomografiei”: „E cam tâmpită! Poate o fac oficial? Cum credeți, e periculoasă?..” (AUDIO)