Logo Realitatea.md

VIDEO - Rezultatele campaniei „Sădim Oxigen". Chișinăul a fost „decorat" cu peste 5.000 de puieți, trandafiri și arbuști

13 Aprilie 2017, 12:11 // Societate

Peste 1.300 de voluntari, aproximativ 5.000 de puieți, trandafiri, arbuști decorativi și multă voie bună! Acesta este bilanțul în cadrul campaniei „Sădim Oxigen”, acțiune organizată de AVI-Moldova cu suportul Kaufland. Chișinăuienii au dat curs invitației și au împânzit cele cinci sectoare din Capitală destinate pentru plantări.


Foto: avimd.org
„Sădim Oxigen nu este doar despre o zi și nu este doar despre cei 5.000 de copaci plantați. Sădim Oxigen este un angajament pe termen lung. Este o responsabilitate a fiecăruia dintre noi față de mediu. Sădim Oxigen este o campanie a întregului Chișinău pentru că, fără fiecare participant de la acțiunea de astăzi nu ar fi existat această campanie”, a menționat Olga Cortac, președinte AVI Moldova. 
 
Organizatorii au asigurat participanții cu puieți, unelte de lucru, apă potabilă, fructe, chipiuri și mănuși de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare. Harnici și buni gospodari de fire, chișinăuienii au epuizat stocurile de unități de plantări în mai bine de două ore. Toți cei prezenți au primit certificate de mulțumire. 
 
„Sădim Oxigen este o acțiune inedită. A fost o experiență superbă, și sper să o putem repeta cât mai curând. Doresc să mulțumesc în mod deosebit celor de la AVI-Moldova pentru organizarea impecabilă și tuturor partenerilor implicați. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc cetățenilor Capitalei, datorită cărora Chisinăul este mai verde”, a subliniat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland.
 
Acțiunea s-a desfășurat nu doar offline, dar și pe online unde cei care nu au avut posibilitatea să participe la plantări au putut să vadă ce se întâmplă în timp real în fiecare locație pe pagina de facebook AVI Moldova. 
 
Evenimentul a culminat cu un flashmob organizat de către o echipă formată din aproximativ 200 de dansatori. În cadrul acestuia a fost transmis către public îndemnul ”Sădim pentru că te iubim, Chișinău!”
 
Campania „Sădim Oxigen” este implementată de către Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova în parteneriat cu Preturile din fiecare sector al municipiului Chișinău, Asociația de Gospodărie a Spațiilor Verzi și cu suportul Kaufland.
 
Realitatea.md amintește că din studioul știrilor, la plantat copaci a participat și Echipa Realitatea TV.

Din studioul știrilor, la plantat copaci! Echipa Realitatea TV s-a alăturat acțiunii „Sădim oxigen”- FOTO, VIDEO

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.3539%
USD USD 17.3212 -0.1107%
RUB RUB 0.2742 0.5501%
RON RON 4.0350 0.3681%
UAH UAH 0.7352 0.0272%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

13 dec, 14:34 //

Nouă percheziții la foști factori de decizie VictoriaBank și „un fost guvernator” BNM în dosarul „furtul miliardului”, desfășurate de PA

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS