Logo Realitatea.md

(VIDEO 18+) Momentul în care doi polițiști de frontieră urmăresc cu indiferență cum un tânăr este bătut și atacat cu cuțitul la o stație PECO

16 Ianuarie 2021, 12:29 // Societate

Un tânăr a fost amenințat cu cuțitul și bătut la o stație PECO din Criva, raionul Briceni, în timp ce doi angajați ai Poliției de Frontieră priveau impasibili și își cumpărau bere. Potrivit Deschide.md incidentul a avut loc în seara de 13 ianuarie, în jurul orei 19:50.

Din imaginile video se vede cum un bărbat trece de tejghea și îl amenință cu un cuțit pe vânzătorul de la stația PECO. La scurt timp, apare un al doilea bărbat care încearcă să-l calmeze pe bărbatul furios. După doar câteva secunde acesta renunță și se deplasează în sala magazinului unde pot fi observați și doi polițiști de frontieră. Cei din urmă se apropie cu mai multe cumpărături printre care un pet de bere pe care le pun pe tejghea, în tot acest timp privesc cu indiferență agresiunile ce au loc la câțiva metri de ei.

Atenție! Limbaj necenzurat!

Potrivit sursei, victima este un angajat al stației PECO, iar atacatorul este Vitalie David, despre care oamenii din localitate susțin că ar fi un contrabandist cunoscut în regiune. În jurul orei 10:30 s-ar fi stins lumina la stație și nu era funcțională casa de marcat, iar tânărul nu i-a putut vinde țigări agresorului. Ulterior, acesta s-a întors în stare de ebrietate și l-a amenințat cu un cuțit, după care l-a luat la pumni.

Poliția de Frontieră a venit cu un mesaj în care regretă lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice. În acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului dat.

Citeste tot despre: Criva, poliţia de frontieră
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile