Logo Realitatea.md

(VIDEO) Caviar a lansat șase versiuni ale ultimului iPhone, inspirate din războinici antici

06 Noiembrie 2020, 12:30 // Tech

iPhone cu carcasă din metale prețioase - în așa mod Caviar vrea să atragă privirile oamenilor asupra noii sale colecții inspirate din războinicii antici. Este vorba despre șase versiuni ale ultimului iPhone. Prețul lor este dictat anume de materialele folosite întrucât designului este foarte similar la toate, scrie Playtech.ro.

Din câte se pare, acele monturi în V sunt inspirate din mișcare unei săbii care perforează armura inamicului. De aici pleacă și numele seriei, The Warrior Collection.

Versiunea The Knight (Cavalerul) utilizează o combinație de titan alternat cu un metal a cărui textură aduce aminte de armura medievală din zale metalice. The Viking combină titan cu marmură roșie și piele de lup. Samurai combină titan cu marmură roșie și o textură de fibră de carbon. Toate trei încep de la 5500 de dolaril.

The Assassin este un pic mai scump. Combină din nou titan cu fibră de carbon, dar cu marmură neagră și „o picătură de sânge” în vârful sabiei, o piatră prețioasă de culoare roșie. Vor fi asamblate doar 99 astfel de creații.

Versiunea Zulfiqar își ia numele de la o sabie foarte faimoasă. Utilizează o combinație de aur masiv de 18 karate, cu titan și oțel de damasc și inserții de marmură verde. Două rubine roșii cu o greutate totală de 0,8 carate simbolizează picături de sânge. Această versiune începe de la 30.000 de dolari și vor fi asamblate 19 unități.

Ultima versiune este intitulată Imperator. Vor fi făcute doar șapte, în conformitate cu cele șapte coline ale Romei. Inspirată de împăratul Constantin, aceasta utilizează marmură neagră cu inserții albe, un material folosit deseori în palatele Romane. Pielea roșie și aurul satinat amintesc, de asemenea, de luxul din acea perioadă. Pentru ca autenticitatea istorică să fie completă, această versiune va avea în vârful săbiei o bucățică de pilum, un fel de suliță specifică armatei romane.

Citeste tot despre: iphone 12
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9577 0.7141%
USD USD 17.2805 0.0747%
RUB RUB 0.2304 1.0970%
RON RON 4.3003 0.6813%
UAH UAH 0.6101 0.4280%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile