Logo Realitatea.md

(VIDEO) Cea mai rapidă conexiune Bruxelles-Chișinău trece prin... Barcelona! Mesajul lui Dodon de la bordul aeronavei

06 Septembrie 2019, 10:44 // Actualitate

Dacă drumul de la Chișinău spre Bruxelles trece prin București, atunci cea mai ușoară metodă de a face cale întoarsă trece prin... Barcelona. Cel puțin, în percepția lui Igor Dodon. Șeful statului a anunțat pe rețelele de socializare că revine de la Bruxelles via Barcelona.

„După vizita de lucru de la Bruxelles, cea mai rapidă conexiune spre Chișinău la acestă oră este tranzitul prin Barcelona. Împreună cu concetățenii noștri zburăm acasă...”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Într-un filmuleț plasat în același mesaj, șeful statului le-a urat pasagerilor „drum bun acasă”. 

„Vin cu delegația dintr-o vizită oficială la Bruxelles și sunt bucuros că împreună mergem la Chișinău. Drum bun tuturor și cu Doamne ajută!”, a fost mesajul lui Igor Dodon către pasagerii cursei Barcelona-Chișinău.

Amintim că, de la Chișinău spre Bruxelles, Igor Dodon a zburat cu o aeronavă Tarom prin București.

Vedeți și:

După Rusia a ajuns și rândul Europei. Dodon efectuează o vizită de lucru la Bruxelles

Dodon s-a întâlnit cu Secretarul General al NATO. A vorbit despre neutralitate, dar nu a zis nimic despre armata rusă din Transnistria (FOTO/VIDEO)

Igor Dodon i-a zis Federicăi Mogherini despre intenția rușilor de a lichida munițiile din regiunea transnistreană (FOTO/VIDEO)

Dodon „jură” la Bruxelles că va continua implementarea Acordului de Asociere cu UE, chiar dacă anterior zicea că o să-l anuleze (FOTO/VIDEO)

Șeful statului a dat mâna la Bruxelles și cu Johannes Hahn. Au avut o întrevedere oficială (FOTO/VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

06 dec, 15:15 //

Stoianoglo s-a autosesizat în privința informațiilor despre averile ascunse ale lui Viorel Morari. „Verificăm faptele indicate în presă”

10 dec, 15:02 //

Patru persoane, reţinute de CNA într-o nouă schemă de corupție la Primăria Chișinău și ASP. Șefă de direcție, filmată cum ia mită (VIDEO)