Logo Realitatea.md

(video) Cum comentează Candu prezența soției ex-guvernatorului BNM, Drăguțanu

27 Decembrie 2018, 13:22 // Politica

Calitatea de candidat pe listele PDM se bazează pe alte criterii decât soție/soț, afiliere etc. Astfel a comentat președintele Parlamentului, Andrian Candu prezența Otiliei Drăguțanu, soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), care ocupă a 11-a poziție pe lista Partidului Democrat din Moldova (PDM) pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Embed:

Speakerul Andrian Candu a declarat în cadrul unei conferințe de bilanț că Otilia Drăguța este un profesionist și are un rol deosebit în societatea civilă și promovarea mediului de afaceri.

”Pe lângă faptul că este soția fostului Guvernator al BNM, dna Drăguțanu este un om de afaceri, un exponent foarte bun al antreprenoarelor femei, cu un rol deosebit în tot ce înseamnă societatea civilă și promovarea mediului de afaceri, este un bun profesionist în domeniul pe care îl face și este foarte active în societate. Considerăm că aceste calități profesionale merită să fie luate în considerare și mă bucur că a acceptat să facă parte din această echipă, nefiind afiliată politic, nefiind membră de partid, acceptând această provocare care nu este deloc ușoară.

Otilia Drăguțanu are destule calități profesionale și nu doar ca să facă parte dintr-o echipă bună și eu mă bucur că ea este. Este cunoscută într-un anumit cerc în societate ca nefiind soția guvernatorului. Are propriile sale afaceri, promovează antreprenoriatul între femei, organizează diverse evenimente. Calitatea de candidat pe listele PDM se bazează pe alte criterii decât soție/soț, afiliere etc”, a declarat Andrian Candu.

Amintim că ieri, 26 decembrie 2018, Partidul Democrat a făcut publică lista candidaților pe circumscripția națională în cadrul alegerilor din 24 februarie. Printre aceștia se numără și câteva surprize, printre care prezența Otiliei Drăguțanu, soția fostului guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu.

VEZI ȘI:

TOPUL femeilor incluse în lista candidaților PDM pentru alegerile parlamentare. Printre nume - Drăguțanu, Radu, Babuc și Ivanov

(video) PDM a aprobat lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Plahotniuc, în capul listei

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3910 -0.4341%
USD USD 18.1998 0.0951%
RUB RUB 0.2832 0.2123%
RON RON 4.3158 -0.4888%
UAH UAH 0.6898 0.3054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile