Logo Realitatea.md

(VIDEO) Dan Balan a lansat videoclipul la piesa pe care a scris-o în limba ucraineană. Totul s-a transformat într-un mega proiect #всепробачати!

15 Mai 2020, 16:59 // Life

NOTĂ: Știrea inițială a fost scrisă eronat, fapt pentru care Realitatea.md aduce scuzele de rigoare, în special, lui Dan Balan și familiei sale, dar și fanilor care îi adoră creațiile. 

Interpretul moldovean și antrenorul de la „Vocea Ucrainei”, Dan Balan a lansat, de Ziua Familiei marcată anual pe 15 mai, videoclipul piesei „Треба”, care a devenit un mega proiect social #всепробачати (tr. - iertați totul).

Presa din Ucraina scrie că aceasta este prima creație a lui Dan Balan în calitate de regizor și prima piesă pe care artistul a interpretat-o în limba ucraineană. Mai mult, Dan Balan a scris această piesă în limba ucraineană pentru duetul cu Oksana Muha, câștigătoarea celei de-a nouă ediție a emisiunii „Vocea Ucrainei”, iubirea ei față de cultura ucraineană fiind muza care l-a inspirat pe antrenor să compună.

„Trebuie să iertați totul! NU pentru cineva, ci pentru tine! Iertarea este vindecarea. Dând frâu liber durerii, facem loc iubirii… și nu contează dacă această persoană se va întoarce în viața dvs sau nu. Acesta este mesajul proiectului #всепробачати”, a spus Dan Balan.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

А как бы вы отреагировали, если бы вам сделали такой сюрприз? #всепробачати

O postare distribuită de Dan Balan (@danbalan) peMai 5, 2020 la 8:24 PDT

În cadrul proiectului au participat diferite persoane care trăiesc de ceva timp cu o supărare în suflet. Aceștia, fără ca să știe de ce, sunt invitați în studio cu ochii acoperiți. Luând loc unul în fața celuilalt, își dau jos eșarfa.

Reacțiile au fost diverse, dar într-un final se iartă.

Este de menționat și de mândrit că în piesa „Треба”, Dan Balan a adăugat și câteva versuri în limba română: „Trebu', trebu,' trebu'/ Să iubim cum trebu'/ Să iertăm așa cum trebu', trebu', trebu'/ Tot ce-i bun sau rău primim/ Mulțumim la ceruri/ Dar ce-i mai bun dăm mai departe”.

Citeste tot despre: Dan Balan, всепробачати
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile