Logo Realitatea.md

(VIDEO) Detalii exclusive despre Iphone 13, dezvăluite

29 Martie 2021, 16:47 // Tech

Gama iPhone de la Apple pare să urmeze o schimbare de design cu adevărat radicală pentru următoare prezentare din toamna acestui an. Într-un nou videoclip, popularul YouTuber Filip Koroy, alias EverythingApple Pro s-a împărtășit cu „dezvăluirile exclusive” făcute de leaker-ul Max Weinbach, informațiile căruia de nenumărate ori s-au dovedit în cele din urmă a fi reale.

iPhone 13 Pro - Design

În primul rând, Koroy a dezvăluit că după mai multe încercări și promisiuni, Apple va lansa în cele din urmă o versiune „negru mat” atât în linia Pro, cât și Pro Max. Designul va fi unul similar cu „phantom black” a Galaxy S21 Ultra, care a fost un mare succes la lansare. Koroy consideră că această nouă opțiune este „extrem de probabilă”.

De asemenea, Apple va face un upgrade la acoperirea componentelor din oțel inoxidabil din corpul Iphone-ului, pentru a îl face mai rezistent la pete, amprente și zgârâieturi.

Mai mult de atât, Weinbach spune că Apple va reduce dimensiunea „bretonului” în noul iPhone 13, dar și va îmbunătăți microfonul în același timp, creând un sunet mai clar folosind „beamforming”.

iPhone 13 Pro - Cameră

„Iată una cu adevărat suculentă”, zice Koroy. „Sursa lui Max Weinbach confirmă faptul că, camera noului dispozitiv Apple va avea un aspect nou, iar versiunea Pro va avea mai multe detalii și opțiuni fancy”.

Apple „încearcă cu adevărat” să reducă atât proeminența lentilelor individuale de pe ambele modele, cât și masa carcasei de sticlă din jurul lor. Anul acesta Apple va alinia și grosimea ambelor unități de cameră, astfel încât acest lucru ar însemna o potențială revenire la paritatea caracteristicilor.

Koroy mai spune că Apple va veni cu o nouă tehnică de stabilizare optică superioară, bazată pe un software uimitor, care va fi prezentă în ambele modele. „În esență, atunci când vă veți concentra asupra unei ținte, ținta respectivă va rămâne în cadru, indiferent de nervozitatea mâinii. Software-ul va tăia și decupa automat figura și va rămâne concentrat asupra ei”. 

De asemenea, Weinbach explică faptul că Apple va face schimbări radicale și în privința regimului Portret pe noile Iphone.

„Regimul portret pe noile iPhone-uri va fi revizuit foarte mult”, susține el. „Se va baza acum pe un nou proces care combină atât datele de pe lentile, cât și LiDAR. LiDAR va fi folosit în mod specific pentru o detecție a muchiilor mult mai bună”, a zis el.

iPhone 13 mini

Conform scurgerilor de informație, vânzările slabe ale iPhone 12 Mini nu vor duce la sfârșitul acestui model. „Max confirmă faptul că iPhone 13 Mini va ieși pe piață la toamnă odată cu versiunea clasică și Pro”. iPhone-ul 13 mini va avea o baterie mult mai mare, astfel fiind soluționată principală problemă a predecesorului său.

Citeste tot despre: everythingapple pro, iPhone 13
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3706 0.2557%
USD USD 17.8774 -0.1095%
RUB RUB 0.2359 1.8566%
RON RON 4.3404 0.1847%
UAH UAH 0.6396 -0.1717%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile