Logo Realitatea.md

(VIDEO) Dosarul „Tranga”: A fost transferat în arest la domiciliu

20 Iunie 2019, 18:04 // Societate

Propietarul Andy's Pizza și La Plăcinte, Andrei Tranga a fost plasat în arest la domiciliu pentru un termen de 20 de zile. Decizia a fost pronunțată în cadrul ședinței de astăzi care a avut loc la Judecătoria Ciocana. 

Embed:

La ședința de judecată de astăzi, magistrații urmau să se pronunțe cu privire la prelungirea arestului preventiv pe numele lui Andrei Tranga. Avocații au solicitat eliberarea și plasarea acestuia la domiciliu. 

În fața sediului Judecătoriei Ciocana au venit mai mulți susținători a omului de afaceri. Aceștia erau pregătiți cu pancarde pe care scria „Copiilor le este dor de tătă”, „Libertatea lui Andrei Tranga”, „Eliberați-l pe Andrei Tranga”. Acesta a ieșit din sala de judecată în aplauzele susținătorilor săi. 

Realitatea.md amintește că Andrei Tranga a fost plasat în arest preventiv, după ce instanța a admis demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) de a emite un mandat de 30 de zile pe numele său într-un dosar în care este învinuit de șantaj, dar și pentru trafic de influență.

Se presupune că dosarul ar fi deschis în legătură cu tentativa de deposedare a omului de afaceri Viorel Varzari de întreprinderea SRL „Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale „ARTINOX”.

CITEȘTE ȘI:

Proprietarul unei rețele cunoscute de restaurante de la noi, bănuit de șantaj de PCCOCS

Soția lui Andrei Tranga, arestat pentru șantaj: ”Mă doare să văd o mamă care plânge și un tată care într-o zi a îmbătrânit cu 20 de ani”

Natalia Tranga, alături de soțul ei. I-a adus pachete cu mâncare de ”La Plăcinte” la Judecătorie. ”...e tratat ca un animal” (VIDEO)

Prima declarație a lui Tranga, de când a fost reținut. Avocatul Ion Dron: A făcut depoziții 11 ore, pe 13 pagini (VIDEO)

Andrei Tranga, în arest pentru încă 30 de zile! Judecătorii au admis demersul procurorului privind prelungirea măsurii preventive

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.1655 -0.3240%
USD USD 17.6844 -0.1130%
RUB RUB 0.2783 0.0719%
RON RON 4.0185 -0.4188%
UAH UAH 0.7227 -0.1382%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile