Logo Realitatea.md

(VIDEO) După Rada Supremă, vine și rândul Guvernului! Zelenski îndeamnă miniștrii să-și prezinte demisiile

20 Mai 2019, 12:01 // În lume

După ce a anunțat că dizolvă Rada Supremă, Vladimir Zelenski a îndemnat și Cabinetul de miniștri să-și prezinte de bunăvoie demisia. Potrivit lui Zelenski, poporul ucrainean este obosit de politicienii experimentați și stabili.

"Cu permisiunea dvs. am să-l citez pe un renumit actor american: Guvernul nu ne soluționează problemele, Guvernul este problema noastră", a declarat Zelenski cu mențiunea că acesta este un simplu citat.

"Guvernul nostru gesticulează și declară că noi nu putem face nimic. Acest lucru nu este adevărat – putem, putem să luăm o listă, un pix și să eliberăm locurile pentru cei care se vor gândi la generațiile următoare, nu la următoarele alegeri", a adăugat președintele.

"Alegerea mea demonstrează că cetățenii sunt obosiți de politicieni cu experiență, sistematici și umflați care, în 28 de ani, au creat o țară de oportunități - oportunități de mită și spălări de bani", a adăugat el.

Vezi și:

Vladimir Zelenski anunță despre dizolvarea Radei Supreme a Ucrainei și alegeri parlamentare noi

Republica Moldova participă la învestirea lui Vladimir Zelenski în funcția de președinte al Ucrainei

(VIDEO) Vladimir Zelenski își intră astăzi în drepturi depline de președinte al Ucrainei! Actorul este învestit în funcția de șef al statului

LIVE! Ceremonia de învestire a noului președinte al Ucrainei - Vladimir Zelenski

Ucraina este pregătită pentru un dialog cu Rusia! Zelenski: Nu noi am început acest război, dar noi trebuie să-l încheiem

GALERIE FOTO - Vladimir Zelenski a devenit, oficial, președinte al Ucrainei

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.4897%
USD USD 17.4143 -0.2926%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.4864%
UAH UAH 0.7026 -0.1137%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile