Logo Realitatea.md

(VIDEO) Emoționant! Momentul în care o fetiță de doar patru ani aude pentru prima dată vocea părinților

15 Aprilie 2019, 15:25 // Societate

Emoții de nedescris pentru o familie din Republica Moldova. Felicia, o fetiță de numai patru ani, a auzit vocea mamei pentru prima dată. Micuța, diagnosticată cu o presupusă asurditate, a suferit o intervenție chirurgicală care i-a redat auzul. Cazul a fost plasat pe Caritate.md, unde au fost colectați cei 40.000 de euro pentru operație.

Embed:

Momentul în care fetița aude pentru prima oară.

La vârsta de doar doi anișori, Felicia Rotari a fost diagnosticată cu o presupusă surditate, iar singura șansă de a-și căpăta auzul era implantul cohlear. Mama micuței povestește că datorită investigațiilor de peste hotare, medicii au depistat că diagnosticul era unul fals, iar prin intermediul unei intervenții chirurgicale, Felicia ar putea să audă din nou.

Cazul a fost plasat pe caritate.md unde au fost adunați 43.235 de mii de euro. Suma necesară pentru operația din Turcia era de 40.000 de euro, iar restul banilor au fost donați altui caz de pe platformă. Pe 8 aprilie a fost efectuată operația, iar pe 12 aprilie fetița și-a auzit părinții pentru prima dată.

La întoarcerea acasă fetița a fost așteptată pe aeroport de șeful-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, care a întâmpinat-o cu daruri și flori din partea Poliției Naționale. Acesta s-a implicat în strângerea de fonduri pe parcursul perioadei de donație.

„Sunt profund recunoscător doamnei Svetlana Sainsus și îi mulțumesc și întregii echipe Caritate.MD pentru bunăvoință, suport necondiționat și dedicație pentru a schimba radical spre bine viața Feliciei, un copil minunat al unei colege Lilia Rotari, polițistă din cadrul Inspectoratului de poliție Fălești”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

CITEȘTE ȘI:

(REPORTAJ VIDEO) 23 de mii de euro - atât costă fericirea micuței Mihaela care are nevoie de un implant cohlear

Fundația de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet” lansează o campanie pentru colectarea de bani pentru achiziționarea unor aparate copiilor cu deficiențe de auz

 
 
 
 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5215 0.0000%
USD USD 18.1831 0.0000%
RUB RUB 0.2815 0.0000%
RON RON 4.3467 0.0000%
UAH UAH 0.6871 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile