Logo Realitatea.md

(VIDEO) Jaf cu ghinion pentru patru tineri. Au încercat să fure o mașină, dar au fost prinși de polițiști

07 August 2019, 16:57 // Societate

Patru tineri dintre, care doi minori, cu vârstele cuprinse între 13 ani și 22 ani, originari din raionul Ialoveni și Cahul, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție Chișinău. Aceștia sunt suspectați de comiterea unui furt din automobil și răpirea mijlocului de transport.

Embed:

Polițiștii au fost alertați de către reprezentanții unui magazin de electocasnice amplasat pe str. Iurii Gagarin, comunicând că automobilul de model Dacia Logan, care le aparține, a fost răpit din parcare. În cadrul acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști la fața locului, automobilul a fost depistat la câteva sute de metri de la locul unde era parcat.

Ulterior, în urma examinării automobilului, polițiștii au stabilit că unitatea de transport răpită a fost accidentată și prin forțarea lacătului de la ușă din interior au fost sustrase mai multe instrumente utilizate la asamblarea aparatelor de aer condiționat, suma acestora fiind estimată la 16.415 lei.

Îîn urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști, indivizii au fost identificați și reținuți fiind conduși în inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, relatând cu lux de amănunte cum au comis infracțiunea și că instrumentele nu au reușit să le vândă declarând unde le-au ascuns.

Ulterior acestea au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarului. În acest context au fost inițiate două cauze penale pe ntru furt și răpirea automobilului. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67.500 lei sau închisoare de la 1 la 4 ani.

Citeste tot despre: furt, reținuți pentru furt
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile