Logo Realitatea.md

(video) Mărturiile unui tânăr care a fost tuns forțat la o benzinărie: „Mi-e frică să merg prin oraș”

19 August 2018, 18:15 // Societate

Unul dintre tinerii care a fost tuns forțat la o benzinărie din Călărași a făcut primele mărturii. Tânărul a spus că nu a depus la poliție o plângere pentru că îi era frică de consecințe. După ce a aflat însă că unul dintre suspecți este condamnat pe viață în Italia, iar subiectul a luat o astfel de amploare, a mers la Procuratură pentru a povesti cum a avut loc incidentul. 

„Ne-au văzut și au început să ne înjure. Am intrat în marchet și ei au dat buzna peste noi. Au spus că o să ne bată dacă o să avem părul lung. Apoi au luat un foarfece de la lucrătorii de la benzinărie și au început să îi taie părul prietenului meu”, a declarat tânărul pentru ZdG.

Victima a mai povestit că video a fost filmat de făptași, care l-ar fi transmis prietenilor lor, iar ulterior acesta a fost făcut și public. Cei doi tineri au fost obligați să facă și fotografii cu făptașii, pentru ca aceștia să aibă o amintire: „Ne-au obligat să facem fotografii cu ei. Ei mai mulți filmau, li se părea amuzant asta”.

Tânărul susține că stă acum la Chișinău și îi este frică să meargă la Călărași după ce a aflat că unul dintre suspecți a participat la un omor în Italia.

Video: ZdG

CITEȘTE ȘI:

Unul dintre suspecții, care i-a tuns forțat pe doi tineri de la Călărași, a fost condamnat în Italia (FOTO)

Ca în anii '90: Doi tineri au fost tunși forțat la o benzinărie din Călărași, pentru că aveau… părul lung (VIDEO)

Tinerii, umiliți și tunși forțat la Călărași, găsiți. Poliția: Unul dintre ei a depus plângere și dă declarații

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile