Logo Realitatea.md

(VIDEO) Merg cum vreau... Un bărbat a fost luat la pumni, pentru că nu i-ar fi permis unui șofer de Mercedes să încalce RCR

03 Iulie 2019, 13:28 // Societate

Legea pumnului aplicată în trafic. Într-o postare pe o rețea socială, a apărut un clip video în care se vede cum un bărbat a fost luat la pumni de către șoferul unui Mercedes după ce acesta ar fi vrut să încalce Regulamentul Circulației Rutiere. Cazul a avut loc la data de 29 iunie curent în fașa unui centru comercial. 

Embed:

Imaginile în care bărbatul este luat la bătaie au fost surprinse de camerele de supraveghere din apropiere. Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției Capitalei, a declarat pentru Realitatea.md că poliția a fost solicitată în jurul orei 07:45. 

La sectorul de poliție Buiucani este înregistrat un asemenea caz, iar oamenii legii întreprind toate măsurile pentru stabilirea și identificarea șoferului bătăuș. În regiunea respectivă sunt desenate pe asfalt indicatoare de circulație rutieră. Șoferul a avut intenția de a merge neregulamentar, iar victima a încercat să îl oprească, de unde a și iscat conflictul”, a declarat Natalia Stati pentru Realitatea.md. 

Bărbatul a fost îndreptat să efectueze expertiza pentru a strabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales în urma altercației. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul va fi pedepsit conform legislației. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

06 dec, 15:15 //

Stoianoglo s-a autosesizat în privința informațiilor despre averile ascunse ale lui Viorel Morari. „Verificăm faptele indicate în presă”

10 dec, 15:02 //

Patru persoane, reţinute de CNA într-o nouă schemă de corupție la Primăria Chișinău și ASP. Șefă de direcție, filmată cum ia mită (VIDEO)