Logo Realitatea.md

(video) Michelle Obama a lansat cartea autobiografică ”Povestea mea”, în care vorbește despre dificultățile apărute în relația cu fostul președinte al SUA

14 Noiembrie 2018, 11:11 // Life

Marți, fosta prima doamnă a Americii, Michelle Obama și-a lansat prima autobiografie care a fost primită cu brațele deschise de către fanii ei. Așa a ieșit la iveală un secret pe care nu multi îl știau. Fetele lui Barack Obama au fost concepute în vitro. Este unul din detaliile neștiute despre familia Obama care a petrecut 8 ani la Casa Albă.

Foto: Facebook.com

Michelle Obama a vorbit pentru prima dată despre apelarea la fertilizarea in vitro, pentru a le putea aduce pe lume pe cele două fiice ale sale și ale fostului președinte SUA, Barack Obama. După ce a pierdut o sarcină, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a decis să apeleze la medicină, pentru putea rămâne însărcinată. Aceasta a dezvăluit și care au fost motivele care au dus către această decizie. Se pare că fosta Primă Doamnă a pierdut o sarcină, trecând printr-un avort spontan în urmă cu 20 de ani, potrivit BBC. De aceea, aceasta a considerat că șansele sale de a duce sarcinile la bun sfârșit ar fi mai bune dacă ar apela la medicină.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că la vremea respectivă, a resimţit avortul spontan ca fiind un eşec personal, neștiind la momentul acela cât de frecvente sunt acestea. În acelaşi volum, Michelle Obama a povestit şi cum a decurs durerosul procedeu de stimulare a fertilităţii, care a ajutat-o să le dea naștere celor două fiice ale sale.

În autobiografia sa, Michelle Obama dezvăluie că și-a dorit să îl părăsească pe soțul său, Barack Obama, și au apelat la terapie de cuplu pentru a-și rezolva problemele

"Pentru că suntem modele, este important să fim onești și să spunem că, dacă sunteți căsătoriți și vă doriți vreodată să vă separați, este un lucru normal - pentru că și eu am simțit asta", scrie Michelle Obama.

Aceasta a adăugat pentru publicația People: "Au fost cu siguranță momente când aș fi vrut ca lucrurile să fie diferite, dar nu cred că am gândit vreodată astfel: o voi lăsa baltă".

Invitată în emisiunea "Good Morning America", de pe postul TV ABC, aceasta a spus că a reușit să treacă peste aceste dificultăți cu ajutorul unui specialist. "Terapia de cuplu, pentru noi, a fost una dintre acele metode care ne-au învățat să ne exprimăm diferențele. Ceea ce am învățat a fost că fericirea este ceva ce ține de mine și am început să lucrez mai mult la asta, am cerut ajutor, nu numai lui (terapeutului, n.r.), ci și altora", a spus Michelle Obama.

"Vreau ca tinerele cupluri ce trec prin dificultăți să știe că Michelle și Barack Obama, care au un mariaj fenomenal și se iubesc, lucrează pentru acest cuplu și primesc ajutorul de care au nevoie", mai spune aceasta.

În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

Michelle a mai publicat în 2012 o carte despre grădinărit, intitulată “American Grown”.

Anul viitor, fostul președinte al Americii Barack Obama își va lansa și el biografia.

Citeste tot despre: autobiografia, Becoming, Michelle Obama
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile