Logo Realitatea.md

(VIDEO) Momentul în care atacatorul din SUA a deschis focul în club

09 Noiembrie 2018, 11:35 // În lume

Au apărut primele imagini cu momentul în care Ian David Long a deschis focul asupra tinerilor care se aflau în clubul din California. Veteranul, care fusese detașat în Afganistan a început să tragă încă din afara localului, unde l-a ucis pe paznic și a împușcat o tânără casieră, transmite Digi24.

Foto: sputniknews.com

Sergentul Ron Helus, unul dintre primii polițiști care au intrat în bar, în urma apelurilor la 911, a fost împușcat și el mortal.

Imaginile au fost postate de un tânăr pe Instagram, care a povestit că l-a văzut de aproape pe atacator. „L-am privit în ochi în timp ce îmi omora prietenii, iar eu speram să putrezească în Iad pentru o eternitate. Tipul ăsta pe care îl vedeți este criminalul, iar împușcăturile pe care le auziți erau gloanțele pe care le trăgea în oamenii răniți, căzuți la podea”, scrie ABC News.

Autoritățile nu au identificat deocamdată motivul din spatele masacrului din club. Însă cam în același timp cu ora atacului, Ian David Long publicase un mesaj alarmant pe pagina sa de Facebook.

„Sper ca oamenii să spună despre mine că sunt nebun. Nu ar fi extrem de ironic? Da, sunt nebun, dar singurul lucru pe care îl faceți voi după atacurile armate este să trimiteți speranțe și rugăciuni. Sau gânduri bune. De fiecare dată faceți asta, apoi vă întrebați de ce lucrurile astea continuă să se întâmple”, a scris tânărul.

VEZI ȘI:

Autorul atacului armat dintr-un bar din California a fost identificat. Suspectul avea probleme psihice

UPDATE: 12 MORȚI în urma atacului armat dintr-un bar din California

Citeste tot despre: atac, bar, California, SUA, video
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile