Logo Realitatea.md

(VIDEO) Poliția l-a reținut pe Grigorciuc, activistul care l-ar fi bătut pe Sîrbu: „Este recidivist”

21 Martie 2019, 18:11 // Societate

Pavel Grigorciuc, cel care l-ar fi bătut pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Într-un video postat de către acesta contul său de Facebook, i se aduce la cunoștință informația, precum că pe numele lui a fost depusă o plângere.

Embed:

Sergiu Sârbu, internat în stare gravă la spital. A fost bătut de către Pavel Grigorciuc

Mai târziu, Inspectoratul General al Poliție a anunțat despre reținerea „cetățeanului Pavel Grigorciuc, investigat în urma unei plângeri formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului în Parlament, Sergiu Sîrbu.

La 21.03.2019, ora 15.45, serviciul 112 a fost apelat de către soția domnului Sergiu Sîrbu, care a anunțat despre agresarea deputatului, ea fiind unul dintre martorii incidentului.

Poliția s-a deplasat la Institutul de Medicină de Urgență, unde a fost internată persoana agresată, pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz”.

În același comunicat al poliției scrie că a fost inițiată o cauză penală pe huliganism pentru care legislația prevede o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare.

„În cadrul cercetărilor preliminarii s-a constatat ca cetățeanul Pavel Grigorciuc este recidivist, el având o condamnare anterioară de 4 ani cu suspendarea executării pedepsei, pentru acte de huliganism în 2014 și dezordini în masă în anul 2015.

Cu detalii vom reveni ulterior, după audierea altor martori și stabilirea tuturor circumstantelor în care a avut loc fapta investigată”, așa se încheie informația poliției.

Realitatea.md amintește că Sergiu Sârbu a fost internat la spital. Acesta ar fi fost bătut într-o cafenea de către activist. Incidentul a avut loc în localul PentHouse din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, imediat după închiderea ședinței Parlamentului.

Pavel Grigorciuc, afirmă că i-ar fi dat deputatului doar o singură palmă.

Pavel Grigorciuc, o primă reacție după ce l-ar fi bătut pe Sîrbu: I-am dat o palmă pe față pentru a se trezi

CITEȘTE ȘI:

Cine este Pavel Grigorciuc, cel care l-ar fi bătut pe democratul Sergiu Sîrbu

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9577 1.4940%
USD USD 17.2805 0.1594%
RUB RUB 0.2304 1.4978%
RON RON 4.3003 1.4437%
UAH UAH 0.6101 1.0099%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile