Logo Realitatea.md

(VIDEO) Prim-ministra cere demisia conducerii „Poștei Moldovei”. Motivul

20 Iunie 2019, 13:45 // Actualitate

Maia Sandu a cerut Agenției Proprietății Publice să demareze o anchetă internă și să inițieze procesul de demitere a conducerii „Poștei Moldovei”. Decizia a fost luată după ce a fost anunțată, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții mass-media, despre problemele de distribuție a ziarelor în sate.

Embed:

Redacția Ziarului de Gardă a menționat, în cadrul ședinței organizate de prim-ministră cu reprezentanții instituțiilor media acum două zile, că ziarele nu au fost livrate în mai multe sate din raionul Drochia. Redacția pregătise o ediție specială despre situația politică din țară și schimbarea puterii. Ziarele au fost livrate peste o săptămână de la tipărire, după ce redacția a solicitat explicații de la Poșta Moldovei.

„Am aflat că cei de la Poșta Moldovei nu-și îndeplinesc obligațiunile contractuale în raport cu presa scrisă. În unele cazuri, unele ziare nu ajung la destinație. Le cer celor de la APP să demareze o anchetă pe intern și să mă informeze despre rezultate, și să inițieze procesul de demitere a conducerii Poștei Moldovei pe acest motiv dar și din cauza că această instituție a fost implicată de-a lungul timpului în ilegalități cum ar fi anabolizante și alte situații”, a declarat Maia Sandu.

VEZI ȘI:

Discuția prim-ministrei Maia Sandu cu reprezentanții presei și ai organizațiilor de media

Citeste tot despre: demisia conducerii, Poșta Moldovei
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4776 -0.4009%
USD USD 17.2651 -0.2865%
RUB RUB 0.2426 0.7475%
RON RON 4.0238 -0.4724%
UAH UAH 0.6398 -0.0469%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile