Logo Realitatea.md

(VIDEO) Reacția lui Ilan Șor la speculațiile despre posibile coaliții cu formațiunea: „Ne ne cununați fără să ne întrebați”

26 Octombrie 2020, 16:11 // Politica

„Speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții fac parte din tehnologiile de campanie electorală murdară”. Declarația aparține lui Ilan Șor, liderul formațiunii, care a adăugat că echipa sa, spre deosebire de altele, are o campanie electorală onestă și transparentă, chemând și oponenții să procedeze în același mod. Pe site-ul oficial a fost plasat un comunicat de presă în acest sens.

„Liniștiți-vă și calmați-vă, toți cei care speculați pe tema viitoarei coaliții. Nu încercați să ne cununați fără să ne întrebați. Uitați-vă în ce s-a transformat această campanie. Rușine și batjocură. Murdărie și luptă fără reguli. Dodon o atacă pe Sandu, Sandu pe Dodon, Usatîi pe Dodon, Năstase pe Sandu și așa mai departe”, a declarat Ilan Șor într-o adresare video.

De asemenea, Șor s-a adresat deputatului Platformei DA, Alexandru Slusari, care a vorbit despre o „posibilă coaliție” cu participarea Partidului „ȘOR”: „Dle Slusari, mai bine amintiți-vă cum liderul vostru, Andrei Năstase, a declarat recent că este gata să formeze o alianță cu oricine doar pentru a ajunge la putere”.

Liderul Partidului „ȘOR” a reiterat că alegerile trebuie să fie o competiție de abordări și idei, dar nu „lupte fără reguli” și că formațiunea sa va continua să aibă un comportament corect.

„Nu ne atrageți în conflictele voastre. Noi ducem o luptă corectă și transparentă, demonstrând că programul nostru este cel mai bun. Iar alții și-au construit programul doar pe ură și război. Prieteni, nu veți construi nimic cu ură și război. Astăzi ca niciodată este necesar să ne unim eforturile și să construim. Și deja după alegeri, când se vor calma spiritele, vom decide dacă vom merge în coaliție, cu cine, când și, cel mai important, pentru ce”, a concluzionat Ilan Șor.

S-au făcut trei! Cine a decis sa plece din Pro Moldova. Vor rămâne neafiliați

Deja patru! Și Ruxanda Glavan a anunțat că își suspendă calitatea de membru „Pro Moldova”. „Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon!”

Declarația lui Andrian Candu, după ce trei deputați au părăsit Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

Citeste tot despre: Ilan Șor, Partidul Șor
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5541 0.2228%
USD USD 17.2383 0.0546%
RUB RUB 0.2261 -0.7898%
RON RON 4.2182 0.2329%
UAH UAH 0.6047 -0.1651%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile