Logo Realitatea.md

(VIDEO) Un tânăr în vârstă de 29 de ani, reținut în flagrant delict! Ce au depistat polițiștii asupra sa

13 August 2019, 18:16 // Societate

În dimineața zilei de 12 august curent, un echipajul mobil al Batalionului de Patrulare și Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie Chişinău, în timpul patrulării străzii Albișoara din sectorul Râșcani al capitalei, au observat un tânăr care avea un comportament suspect la vederea polițiștilor. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 29 de ani, locuitor a capitalei.

Embed:

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Râșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lui un rucsac, în care se aflau 50 pachețele cu masa de culoare gălbuie și cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiind audiat acesta a declarat că obținea venit de pe urma plasării drogurile în locuri stabilite de către alte persoane, care se ocupau cu comercializarea substanțelor prin intermediul rețelelor de socializare. În acet context pachețelele a fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor.

În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri. La moment acesta este plasat în arest pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție Chișinău .

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare în stabilirea circumstanțelor și implicarea celorlate persoane în schema de comercializare a drogurilor.

Citeste tot despre: droguri, reținut pentru dorguri
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5379 0.3513%
USD USD 17.4407 -0.5355%
RUB RUB 0.2533 0.5957%
RON RON 4.0375 0.4603%
UAH UAH 0.6536 -0.0917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile