Logo Realitatea.md

(VIDEO) Veteranii din brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” îndeamnă cetățenii la calm

11 Iunie 2019, 17:27 // Societate

Un grup de veterani ai Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” îndeamnă cetățenii, polițiștii veterani, dar și pe cei care astăzi sunt în funcție, să nu se lase antrenați în acțiuni de destabilizare a situației interne și de aruncare a țării în haos. Într-o conferință de presă, veteranii au menționat că formarea majorității parlamentare și învestirea noului Guvern sunt acțiuni legitime, recunoscute de către principalii actori internaționali – Uniunea Europeană, SUA și Federația Rusă, transmite IPN.

Veteranul Constantin Covrig a dat citire unui apel, prin care a chemat angajații instituțiilor de forță să păstreze calmul, să nu dea curs provocărilor venite din partea opoziției ori a altor forțe care instigă la încălcarea ordinii publice. 

Întrebat de jurnaliști, care sunt partidele politice care au ca scop destabilizarea situației în țară, Constantin Covrig a menționat că este vorba despre Partidul Democrat, care în opinia sa, ignoră votul majoritar al cetățenilor.

”Partidul Democrat refuză să asigure un proces civilizat de transmitere a puterii, creând toate premisele pentru uzurparea puterii în stat și încearcă să instige la acțiuni ilegale”, a declarat Constantin Covrig.

Veteranul Marin Grimailo s-a referit la declarațiile făcute în spațiul public de către președintele Igor Dodon, precum că se încearcă destabilizarea situației. Potrivit lui, veteranii sunt gata, în caz de necesitate, să-i ofere pază, inclusiv familiei sale.

Suntem gata de a apăra orice demnitar, orice parlamentar”, a spus Marin Grimailo.

Veteranul Viorel Moldovanu a menționat la rândul său că veteranii sunt gata în orice timp să participe la menținerea ordinii publice, la toate evenimentele care sunt în folosul țării și în folosul poporului.

CITEȘTE ȘI:

La sediul Partidului Acțiune și Solidaritate a fost organizată o acțiune de protest


 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile