Logo Realitatea.md

(VIDEO) Vlad Țurcanu, candidatul PUN la alegerile parlamentare noi în circumscripția 38, Hîncești

17 Ianuarie 2020, 10:28 // Politica

Vlad Țurcanu, prim-vicepreședintele PUN, va candida la alegeri parlamentare noi în circumscripția uinominală 38, Hîncești, pe 15 martie 2020. Anunțul a fost făcut de către Octavian Țîcu în cadrul unei conferințe de presă a partidului.

Embed:

„Hîncești este o circumscripție româneasca alcătuită din cetățeni care simt și gândesc românește, avem așteptări mari de la această circumscripție”, a declarat Octavian Țîcu.

Vlad Țurcanu a menționat că în raionul Hîncești au fost implementate multe proiecte finanțate de România, dar mai există dezechilibre majore între unele localități, în special în domeniul muncii chiar dacă s-a investit.

„Am încredere în oamenii din această circumscripție. Mă adresez tututor să mă contacteze ca să vedem cum putem pune împreună umărul ca pe 15 martie circumscripția să facă o alegere care să-i mulțumească pe oameni. Energia și puterile pe care le am le voi pune la contribuție ca circumscripția să simta că cineva îi reprezintă în Parlament”, a declarat Țurcanu.

Întrebat ce crede despre șansele pe care le are față de candidatul blocului ACUM, Vlad Țurcanu a declarat că oamenii trebuie să simtă candidatul lor, nu să fie unul impus politic – „aceasta este ideea votului uninominal”. „Am sansa mea și sper că prin argumente să-i conving că nu e vorba doar de o adeziune politică, ci de ceea ce urmează să se întâmple după alegeri”, a mai adăugat candidatul.

VEZI ȘI:

De la ex-președinte al PPR, Vlad Țurcanu a ajuns prim-vicepreședinte al PUN

Prima reacție a PPR după „trădarea” lui Vlad Țurcanu: „Un gest nedemn, necolegial și lipsit de respect față de toți cei care l-au învestit”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5304 0.7267%
USD USD 17.3188 0.3296%
RUB RUB 0.2408 -0.7420%
RON RON 4.0356 0.6811%
UAH UAH 0.6434 1.2431%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile