Logo Realitatea.md

Vitalie Marinuță își cere scuze de la Ana Guțu și atacă conducerea PLR. Vezi ce spune fostul șef al Apărării

18 Octombrie 2014, 16:33 // Politica

Fostul ministru al apărării, Vitalie Marinuța, își cere scuze de la deputata Ana Guțu, pentru faptul că apreciat incorect implicarea ei în procesul de distrugere a partidului din care primul a făcut parte până nu demult. Marinuța și-a manifestat gestul prin intermediul unui comentariu scris pe Facebook, în care acuză actuala conducere a partidului de faptul că ar fi oligarhizat formațiunea.

Foto: trm.md

Referindu-se la apelul de ieri al unui grup de liberal-reformatori prin care cer retragerea partidului din cursa electorală, Marinuța scrie "că s-a încheiat cu success procesul de Olegarhizare a partidului- partidul și-a alungat majoritatea oamenilor de vază care aveau verticalitate, potențial electoral și nu dansau așa cum dorea măria sa Olegarhul (nota redacției: oligarhul PLR este considerat vicepreședintele Oleg Bodrug".

Mai spune Marinuța că susține ideea semnatarilor acelui apel și el de fapt înainte de părăsi partidul a propus același lucru.

Fostul șef al Apărării spune că "aduc scuze de rigoare Doamnei deputat, Ana Guțu, pentru că am apreciat incorect implicarea ei de rând cu ceilalți doi (teoretic doi, însă practic doar unul) președinți în procesul de distrugere al partidului neformat. Sincer doresc Doamnei Guțu și celor ce mai gândesc treaz din conducerea partidului (și nu numai) să reușească să aducă formațiunea la acele norme și scopuri ce le-am propus cu toții la începutul mișcării de reformare".

 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile