Logo Realitatea.md

Vlad Țurcanu este candidatul PPR la șefia Capitalei. „Viziunea noastră pentru Chișinău este una românească”

19 Septembrie 2019, 16:07 // Stiri

Liderul Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la șefia Capitalei, la alegerile locale din 20 octombrie curent.

Țurcanu a declarat că a decis să candideze la funcția de primar al Capitalei, deoarece lucrurile în Chișinău merg prost precum și în politică, iar de când socialiștii au format coaliție cu Blocul ACUM, este mare posibilitate ca să „pună mâna și pe Chișinău”.

În Chișinău lucrurile nu arată bine, chiar stau prost. Și din punct de vedere politic lucrurile arată destul de rău, după ce socialiștii au luat mai multe instituții cheie de când sunt în coaliție cu ACUM. Există pericolul ca socialiștii să pună mâna și pe Capitală, iar acest lucru este inadmisibil.Cetățenii sunt foarte nemulțumiți de modul în care arată lucrurile. În această campanie electorală este esențial ca oamenii să vadă cine și cât suflet pune și ce idei are pentru Chișinău, astfel încât să îl putem alege pe cel mai bun”, a spus Țurcanu.

Președintele PPR, partid unionist, a mai menționat că mizează pe voturile unioniștilor din Chișinău, întrucât „acest oraș a fost mereu punctul de plecare pentru cele mai frumoase intenții ale noastre”.

„Mizez pe sprijinul celor care au o viziune românească și europeană. Viziunea noastră pentru Chișinău este una românească. Sunt multe partide unioniste, dar asta nu înseamnă că retorica corespunde cu realitatea. Consens trebuie să existe nu pe bază de partide, ci pe idei și personalități. Viziunea noastră pentru Chișinău este una românească.”, a conchis Vlad Țurcanu.

Amintim că, Vlad Țurcanu de profesie este jurnalist. Anterior acesta a fost consilierul și purtătorul de cuvânt al președintelui Nicolae Timofti. Recent, acesta a fost ales președintele Partidului Popular Românesc, după ce formațiunea a fost reformată.

Citeste tot despre: acte, alegeri, Chisinau, PPR, primar, vlad ţurcanu
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile