Logo Realitatea.md

Vladimir Cebotari comentează rezultatele preliminare ale alegerilor din Chișinău: „Va câștiga Dodon. E jocul lui”

20 Octombrie 2019, 23:30 // Politica

În cadrul unui briefing de presă, Vladimir Cebotari, candidatul PDM la funcția de primar al Chișinăului, a comentat rezultatele partidului pe care îl reprezintă la alegerile locale din capitală. Întrebat de jurnaliști pe cine va susține PDM în cazul în care Andrei Năstase și Ion Ceban ajung în turul 2, acesta a declarat că trebuie felicitat Dodon.

Captare video

„A fost o campanie nu atât de ușoară și poate nu atât de interesantă pentru unii din voi.  A fost una pasivă și asta s-a simțit și prin prezența la vot. Ne-am fi dorit să fie o campanie mai mult despre idei și mai mult despre viziuni, soluții clare pentru Chișinău”, a spus Vladimir Cebotari.

Candidatul a menționat că rezultatele preliminare sunt în limita tradiționalului Partidului Democrat și ele vor crește și se vor îmbunătăți după ce vor fi incluse datele din suburbii.

„Noi am avut 2% anul trecut, acum avem puțin peste 2% doar în oraș și cu introducerea suburbiilor rezultatul va crește. Tradițional pe Chișinău rezultatul este deja depășit. Noi niciodată nu am fost la administrarea Chișinăului și nu am avut șansa de a le demonstra. În țară oamenii au văzut, în raioane avem mai multe aprecieri”, a comentat democratul.

Indiferent cine dintre candidați va trece în turul 2, are de câștigat Igor Dodon. Aceasta este părerea lui Vladimir Cebotari.

„În orice caz trebuie felicitat Dodon, ambii candidați vin din aceeași parte și aici trebuie de plâns pe doamna Sandu că a fost jucată. Va câștiga Dodon, e jocul lui”, a declarat Cebotari.

Potrivit rezultatelor preliminare ale alegerilor la funcția de primar al capitalei, către ora 23:30, Ion Ceban a obținut 42.57% , Andrei Năstase - 30.55% , iar Vladimir Cebotari - 2.13%.

Citeste tot despre: alegeri locale, Vladimir Cebotari
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8807 0.6664%
USD USD 16.9753 0.2238%
RUB RUB 0.2167 0.7907%
RON RON 4.0807 0.6735%
UAH UAH 0.5998 0.1837%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile