Logo Realitatea.md

Vocea politicienilor de peste Prut. Pe cine va susține partidul lui Băsescu la alegerile din 20 octombrie

08 Octombrie 2019, 16:52 // Alegeri

Partidul Mișcarea Populară (PMP) din România, condus de Eugen Tomac și Traian Băsescu a anunțat că va susține candidații Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile locale și parlamentare noi din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de Tomac pe pagina sa de Facebook.

Foto: proalba.ro

„Miza acestor alegeri este foarte mare. Oamenii sunt tot mai dezamăgiți, iar ultimele evenimente ne demonstrează că direcția pe care puterea de la Chișinău, formată din partide cu viziuni cel puțin declarativ total diferite, o ia este înșelătoare. Dacă aș vota pe 20 octombrie la Bălți, l-aș vota cu toată încrederea pe Sergiu Burlacu, pentru că este singurul candidat care merită susținut. Dacă aș fi locuit în Chișinău, aș vota un istoric, un politician curajos care va începe să conteze tot mai mult în politica R. Moldova, pe Octavian Țîcu”, a scris Tomac pe rețeaua de socializare.

De asemenea, politicianul de peste Prut a anunțat că va susține și va vota la alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală nr. 50 la fel pe candidatul PUN, Dorin Dusceac. „Pentru mandatele de deputați vacantate după fuga lui Plahotniuc sau preluarea de alții a unor mandate în Parlamentul de la Chișinău mai merită să spun că toată familia mea îl va vota pe prietenul meu, unionistul Dorin Dusceac, în cursă pentru funcția de deputat din partea basarabenilor plecați din R. Moldova”, a mai scris Eugen Tomac.

Politicianul de peste Prut a mai urat mult succes candidatei Ana Guțu în alegerile parlamentare noi din circumscripția Nisporeni.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3655 -0.0057%
USD USD 17.3815 -0.0856%
RUB RUB 0.2729 0.3678%
RON RON 4.0681 -0.0933%
UAH UAH 0.6992 0.8219%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile