Logo Realitatea.md

Vrei o mașină, dar situația financiară nu-ți permite? Creditul auto - oportunitatea ta de a-ți împlini visele

27 Octombrie 2020, 16:25 // Auto

Procurarea unui automobil care te va purta pe drumurile lungi sau cu ajutorul căruia îți vei duce familia între casă, serviciu, școală și grădiniță, este un eveniment important. Totodată, acesta presupune investiția unei sume mari de bani, pe care ai nevoie de mult timp să o strângi. Însă, ce faci când ai nevoie cât mai curând de o mașină, pentru că ai obosit să alergi după transportul public, a apărut un nou membru în familie sau pur și simplu v-ați mutat departe de lucru? Soluția cea mai eficientă este un credit auto, despre condițiile și avantajele căruia vom vorbi în continuare.

Ce este un credit auto?

Un credit auto este un instrument financiar care îți permite să procuri un automobil nou sau la mâna a doua. Specificul acestuia constă în faptul că garanția pentru împrumut este tot mașina achiziționată. Astfel, ai ocazia să procuri un automobil doar cu o contribuție inițială minimă.

Orice credit auto are un procent pe care trebuie să-l achiți pentru împrumut și o perioadă de rambursare, care se decide încă în momentul încheierii contractului. De asemenea, trebuie să ții cont despre plățile pe care trebuie să le achiți pentru serviciile companiei de creditare și amenzile pe care trebuie să le dai în caz de întârziere. O mașină în credit poate fi utilizată fără impedimente, însă nu poate fi vândută, returnată, schimbată sau oferită în dar, fără permisiunea creditorului. Până în momentul rambursării complete a împrumutului, certificatul de înmatriculare va fi păstrat de către finanțator.

Unde poți beneficia de un credit auto și care sunt condițiile acestuia?

De regulă,  chiar în salonul de unde procuri mașina, poți primi o ofertă de creditare. Însă, dezavantajul acestora este în oferta limitată, deoarece vânzătorii lucrează cu anumite bănci, iar costul împrumutul poate fi prea mare. Este mult mai avantajos să alegi una dintre ofertele existente pe piață, atât din perspectiva transparenței, cât și cea birocratică.

Ca și cazul oricărui alt credit, s-ar putea să ai nevoie de multe documente inutile, precum act de confirmare a postului de muncă, salariului și altele. Dar ce faci, de exemplu, când nu ești angajat oficial? La Zoom Credit poți lua un credit doar cu buletinul în MD. Cu serviciul Zoom Auto poți îndeplini visul familiei tale simplu și rapid. Aici ai posibilitatea să selectezi dintre două metode de finanțare. În primul caz, compania de creditare îți va oferi 75% din costul total al automobilului, iar în al doilea, îți finanțează achiziționarea acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Dobânda anuală este de 30%, fără plăți și comisioane ascunse.

Solicitarea de împrumut de la Zoom Credit se face complet online. Doar alegi serviciul potrivit și cu ajutorul calculatorului de credite selectezi suma necesară și perioada de rambursare. Pentru a obține suma ai nevoie doar de buletin, iar răspunsul îl primești timp de 15 minute și banii în aceeași zi, direct pe card sau numerar.

Nu uita, că un auto în credit presupune o responsabilitate la fel de mare ca și orice alt tip de împrumut. Prin urmare, abordează corespunzător subiectul și alege o companie de creditare transparentă și corectă. Astfel, vei reuși să cumperi mașina mult dorită și să te bucuri din plin de beneficiile pe care le va aduce pentru tine și familia ta.

P.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0955 1.0582%
USD USD 17.4150 0.6502%
RUB RUB 0.2367 1.5880%
RON RON 4.3282 1.0601%
UAH UAH 0.6165 0.5382%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile