Logo Realitatea.md

YouTube și-a actualizat aplicația pentru mobil

27 Octombrie 2020, 16:43 // Tech

YouTube face schimbări în aplicația pentru mobil. Pagina playerului video include setări care sunt mai ușor de accesat. De asemenea au apărut noi gesturi și opțiuni.

Foto simbol

Un buton pentru subtitrări apare acum pe playerul video pentru un acces mai ușor, în timp ce comutarea redării automate este mai ușor de activat și dezactivat în timpul vizionării unui videoclip, scrie Playtech.ro.

YouTube a inclus și schimbări în ceea ce privește butoanele, fiind ușor rearanjate pentru a face ca orice acțiune pe care o întreprindeți să fie mai rapidă.

Unele dintre modificările care vin asupra player-ului reînnoit s-ar putea să vină și pe desktop, după cum specifică Youtube.

Utilizatorii de pe telefonul mobil pot naviga mai ușor cu o listă a capitolelor video, care le permite utilizatorilor să treacă la o anumită secțiune a unui videoclip. În mod similar, utilizatorii pot comuta între afișarea numărătorii inverse a timpului și timpul scurs.

YouTube adaugă, de asemenea, un gest pentru a intra și a ieși din modul ecran complet. Pur și simplu glisați în sus pentru a intra pe ecran complet și în jos pentru a ieși. Acest gest se alătură unui dublu click pentru a derula videoclipul.

În plus, YouTube introduce acțiuni sugerate, care îi vor determina pe utilizatori să își rotească telefonul sau să redea un videoclip în VR atunci când consideră că veți avea o experiență mai bună.

În cele din urmă, YouTube a evidențiat funcția de memento-uri la culcare, care vă va aminti să vă reduceți timpul de pe ecran după o oră stabilită.

Aceste actualizări au fost lansate în aplicațiile mobile YouTube începând de ieri, însă este destul de incert momentul în care actualizările vor fi disponibile și pentru utilizatorii români.

Citeste tot despre: youtube
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2242 0.1515%
USD USD 17.4569 0.0275%
RUB RUB 0.2319 -1.9036%
RON RON 4.3540 0.1472%
UAH UAH 0.6202 0.5675%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile